това с държането на полусъединител не ми звучи добре ако така правите често и нов да е ще стане както казва колегата вово ,а ако си е тръгнал съединителя можеш да го разбереш като включеш на 4-та от място с дръпната ръчна и отпускаш съединителя с повечко газ и ако вдига обороти ясна е работата, ако тръгне да гасне значе ще кара още
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мирише в купето при боксуване в снега
Collapse
X
-
sigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
-
Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение............а ако си е тръгнал съединителя можеш да го разбереш като включеш на 4-та от място с дръпната ръчна и отпускаш съединителя с повечко газ и ако вдига обороти ясна е работата, ако тръгне да гасне значе ще кара ощеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Не че съм я шпорил много колата обаче вчера пробвах да тръгвам с по-високи обороти на полусъединител и няма никаква миризма. Това, че миризмата се е случвало да се появи само при боксуване в снега ме навежда на мисълта, че може и аз да съм подпалил гумитеРъчната си държи екстра така, че днеска ще го тествам тоя номер да видим как се държи съединителчето.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеНе че съм я шпорил много колата обаче вчера пробвах да тръгвам с по-високи обороти на полусъединител и няма никаква миризма. Това, че миризмата се е случвало да се появи само при боксуване в снега ме навежда на мисълта, че може и аз да съм подпалил гумитеРъчната си държи екстра така, че днеска ще го тествам тоя номер да видим как се държи съединителчето.
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеНай-вероятно си напипал съвсем малко асфалт и гумата се е запалила,по принцип неможеж в сняг да си запалиш гумите колкото и да търкашПък и все си мисля, че феродото мирише другояче!
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеНай-вероятно си напипал съвсем малко асфалт и гумата се е запалила,по принцип неможеж в сняг да си запалиш гумите колкото и да търкашsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеОхо палят се и още как и даже оставят и черни следи по снега .даже преди малко се заигравах пред блока,няма как да си запалиш гумата на сняг,освен ако ненапипа асфалт или някакъв друг елемент (камъче) примерно,въртял съм гуми и на лед което според мен ако имаше как да ги запалиш на сняг на лед ще е 100 пъти по лесно но просто няма как
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЧовече въртял съм гуми на сняг сигурно милион пътидаже преди малко се заигравах пред блока,няма как да си запалиш гумата на сняг,освен ако ненапипа асфалт или някакъв друг елемент (камъче) примерно,въртял съм гуми и на лед което според мен ако имаше как да ги запалиш на сняг на лед ще е 100 пъти по лесно но просто няма как
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеи кое е това което пречи туй нещо да се случи ?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеПич,найстина ли водим този спор?Аз спирам да пиша честно.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment