Известие

Collapse
No announcement yet.

Мирише в купето при боксуване в снега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

това с държането на полусъединител не ми звучи добре ако така правите често и нов да е ще стане както казва колегата вово ,а ако си е тръгнал съединителя можеш да го разбереш като включеш на 4-та от място с дръпната ръчна и отпускаш съединителя с повечко газ и ако вдига обороти ясна е работата, ако тръгне да гасне значе ще кара още
    sigpicalfa 164turbo s4
    части втора употреба за алфа всичко за 156
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
    0888556609 Коко Алексиев

Comment

Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
      ............а ако си е тръгнал съединителя можеш да го разбереш като включеш на 4-та от място с дръпната ръчна и отпускаш съединителя с повечко газ и ако вдига обороти ясна е работата, ако тръгне да гасне значе ще кара още
      Уточнение - ако ти държи ръчната , ако не отиваш на метода с бордюра който споменават напреде колегите .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Не че съм я шпорил много колата обаче вчера пробвах да тръгвам с по-високи обороти на полусъединител и няма никаква миризма. Това, че миризмата се е случвало да се появи само при боксуване в снега ме навежда на мисълта, че може и аз да съм подпалил гумите Ръчната си държи екстра така, че днеска ще го тествам тоя номер да видим как се държи съединителчето.
        Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
        Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
        Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
          Не че съм я шпорил много колата обаче вчера пробвах да тръгвам с по-високи обороти на полусъединител и няма никаква миризма. Това, че миризмата се е случвало да се появи само при боксуване в снега ме навежда на мисълта, че може и аз да съм подпалил гумите Ръчната си държи екстра така, че днеска ще го тествам тоя номер да видим как се държи съединителчето.
          Най-вероятно си напипал съвсем малко асфалт и гумата се е запалила,по принцип неможеж в сняг да си запалиш гумите колкото и да търкаш
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            Най-вероятно си напипал съвсем малко асфалт и гумата се е запалила,по принцип неможеж в сняг да си запалиш гумите колкото и да търкаш
            Ами при боксуването и двата пъти забелязах, че съм стигнал отдолу до асфалт точно в основата на коловоза Пък и все си мисля, че феродото мирише другояче!
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
            Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
            Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

споко, моя се е размирисвал и без да съм на скорост
              точка

Comment

Охо палят се и още как и даже оставят и черни следи по снега .
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                  Охо палят се и още как и даже оставят и черни следи по снега .
                  Човече въртял съм гуми на сняг сигурно милион пъти даже преди малко се заигравах пред блока,няма как да си запалиш гумата на сняг,освен ако ненапипа асфалт или някакъв друг елемент (камъче) примерно,въртял съм гуми и на лед което според мен ако имаше как да ги запалиш на сняг на лед ще е 100 пъти по лесно но просто няма как

Comment

Човече въртял съм гуми на сняг сигурно милион пъти даже преди малко се заигравах пред блока,няма как да си запалиш гумата на сняг,освен ако ненапипа асфалт или някакъв друг елемент (камъче) примерно,въртял съм гуми и на лед което според мен ако имаше как да ги запалиш на сняг на лед ще е 100 пъти по лесно но просто няма как
                    и кое е това което пречи туй нещо да се случи ?
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                      и кое е това което пречи туй нещо да се случи ?
                      Пич,найстина ли водим този спор?Аз спирам да пиша честно.

Comment

Пич,найстина ли водим този спор?Аз спирам да пиша честно.
                        Браво спамери!Ей така ви искам!Честно , спора ви е за пример!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

аз също съм далече от идеята да споря за глупости
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                          X